Meralaserdesign Apeldoorn Laser graveren en Laser snijden 3d modellen

Graveren

Lees hier alles over graveerwerk
Graveren is een oppervlakte behandeling van materialen. Hiermee kunnen met hoge detail logo’s, foto’s, teksten en overige afbeeldingen op diverse materialen permanent worden gegraveerd. Graveren kan in bijna alle materiaalsoorten bekijkt u onze materiaal-lijst voor eventuele ideeën.

 

Edge light techniek van Mera laserdesign Apeldoorn

‘Edge Light’ techniek

Aztec kalender gegrafeerd door Mera Laserdesign Apeldoorn

Houten Gravering

Zo kunt u bestaande producten personaliseren, denkt u bijvoorbeeld aan een Zippo, iPhone/iPad, telefoon/tablet hoesjes, spiegels, glas of een fles wijn. Heeft u een leuk idee of bent u een bedrijf die graag op relatiegeschenken uw logo gegraveerd wilt hebben dan kunnen wij dit voor u realiseren. Voor het graveren van afbeeldingen en/of foto’s is ieder gangbaar formaat door ons te verwerken (.jpg, .png etc.). Voor optimaal resultaat zijn afbeeldingen met een hoge resolutie gewenst. Voor het graveren van logo’s werken wij met lijntekeningen vector formaat, indien u deze niet beschikbaar heeft kunnen onze tekenaars deze voor u maken.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam- Waak- Waarschuwings- en Reclameborden

Bent u opzoek naar reclameborden voor uw bedrijf voor beurzen of winkel, of wilt u uw terrein voorzien van waakborden of wellicht uw voordeur sieren met een naambord dan kunnen wij deze op maat maken en leveren met uw eigen logo, naam en/of teksten.

Naambord graveren of laser in Apeldoorn
Naambord graveren laseren apeldoorn Mera laserdesign

Typeplaatjes

Is uw bedrijf opzoek naar degelijke typeplaatjes dan is dat bij ons geen enkel probleem. Wij kunnen in hoog detail uw gewenste gegevens graveren op geanodiseerd aluminium van verschillende formaten, diktes en kleuren. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
bedrijfsborden waarschuwingsborden laseren graveren voor machines Apeldoorn Mera laserdesign

Bezoekt u ook onze winkel voor te graveren producten.

Naast onze dienst om uw eigen producten te voorzien van een logo, afbeelding of tekst, beschikken wij ook over onze eigen producten en relatiegeschenken welke wij voor u volledig kunnen personaliseren. Bij Mera Laser Design zijn wij constant opzoek naar nieuwe relatiegeschenken om ons assortiment mee te verrijken, daarnaast ontwerpen en ontwikkelen wij zelf nieuwe en creatieve producten welke uniek zijn.
Gegraveerde Houten Sleutelhanger - Meralaserdesign Apeldoorn